Säätiön vuokra-asunnot

Teaterstiftelsen Vivicas Vänner vuokraa Helsingissä ja Tampereella teatteri- ja tanssitaiteen ammattitutkintoa suorittaville opiskelijoille asuntoja. Säätiön yksiöt sijaitsevat keskusta-alueella. Helsingin asunnoista kaksi sijaitsee Suonionkadulla ja yksi Vilhonvuorenkadulla. Tampereen asunnon sijainti Pellavatehtaankadulla on myös keskeinen. Asunnot vuokrataan määräajaksi.

Asunnot julkistetaan haettaviksi erillisillä ilmoituksilla. Asuntoa haetaan täyttämällä lomake, joka löytyy "avoin asuntohaku" -sivulta haun ollessa avoinna. Vuokralaiset valitaan hakemuksen ja mahdollisen haastattelun perusteella.

Vuokralaiseksi voivat hakea nuoret, mielellään opintojensa loppuvaiheessa olevat teatteri- ja tanssitaiteen opiskelijat tai ympäristönsuojelutieteiden opiskelijat.

Kirjallisessa hakemuksessa hakijan tulee kuvata, mitä opiskelee, missä vaiheessa opinnot ovat sekä opintojen arvioitu kesto.

Mikäli asuntoa on tarvetta käyttää opintoihin liittyviin harjoituksiin, on tästä myös mainittava hakemuksessa sekä kuvattava, minkälaisista harjoituksista on kyse.

Vuokralaisella on oltava oma kotivakuutus.

Asunnoissa tupakointi on ehdottomasti kielletty.