Avoin apurahahaku

Apurahahakemukset osoitetaan säätiön hallitukselle hakuajan puitteissa.
Hakemusten on oltava perillä viimeistään ilmoitettuna päivämääränä.
Apurahaa haetaan täyttämällä lomake, joka löytyy tältä sivulta haun ollessa avoinna.

EI AVOINTA HAKUA TÄLLÄ HETKELLÄ

Haettavat apurahat

Teaterstiftelsen Vivicas Vänner, joka on perustettu vaalimaan Vivica Bandlerin henkistä perintöä, jakaa säännöllisesti apurahoja.

Säätiön apurahat julistetaan erikseen haettaviksi nuorille teatterintekijöille sekä teatteri- ja tanssitaiteen sekä ympäristönsuojelutieteiden opiskelijoille ja tutkijoille osarahoituksena taideproduktioihin ja erilaisiin tutkimushankkeisiin.

Yksittäisten apurahojen suuruus on yleensä 1 000 - 2 000 euroa. Apurahoja ei myönnetä matka- tai opiskelukustannusten korvaamiseen taikka kokonaan ulkomailla toteutettaviin hankkeisiin.

Säätiö varaa oikeuden julkistaa tiedon myönnettyjen apurahojen saajista ja tuetuista hankkeista sekä toivoo apurahan saajilta myönteistä suhtautumista valikoitujen tuettujen hankkeiden esittelyyn osana säätiön toimintaa.

Apurahahakemukset osoitetaan säätiön hallitukselle, ja niiden on oltava perillä viimeistään ilmoitettuna päivämääränä. Hakemukset liitteineen toimitetaan säätiön asiamiehelle verkkosivuston lomakkeen kautta hakuajan avauduttua.

Tutustu huolella, mihin kohteisiin säätiö myöntää apurahoja tänä vuonna. Tavallisimmat liitteet ovat työsuunnitelma ja kustannusarvio hankkeesta, ansioluettelo sekä suosittelijoiden lausunnot.

Myönteisistä päätöksistä ilmoitetaan hakijoille aina kirjallisesti. Säätiö ei ole velvollinen esittämään perusteluja yksittäisistä apurahapäätöksistä.